Blog Hits

December 20, 2015

Young and Beautiful by Lana Del Rey (Syafiqa Cover)

Assalamualaikum :)

Haritu ada member request saya nyanyi lagu Lana Del Rey. First time rasanya dengar nama tu. Saya pun dengar la lagu lagu Lana Del Rey kat Youtube.

Lana Del Rey ni unik lagunya. But my favourite buat masa ni lagu dia bertajuk Young and Beautiful. After dah ulang dengar lagu ni berjuta kali, saya pun try nyanyi.


Aku gagal menemui video editor yang friendly user :(

Penat cari and takde yang betul betul senang nak guna. Sigh. Sudahnya, upload video non edit je.

Can you suggest me the best friendly user video editor?

Till then,
Wassalam
Sincerely,
Jenn.

2 comments:

Nurulatika Yunus said...

Wah! Baru dengar lagu nie hari nie haha :D

Nurul Syafiqa said...

Sedap lagu dia kan :3

Followers