Blog Hits

January 16, 2017

Giveaway by Pulsera MY

Assalamualaikum wbt :)



TARIKH: 12 DISEMBER 2016 - 16 JANUARI 2017

Hi, dengan ini saya nak ajak semua join Giveaway yang pertama sekali saya buat bersempena dengan NEW YEAR BRACELET COLLECTION BY PULSERA MY yang hanya akan mula dijual pada tarikh 17 Januari 2017 nanti. Giveaway yang saya buat ni kira macam sneak peak untuk release collection baru dari PULSERA MY. Join Giveaway ini dan anda berpeluang menjadi salah satu daripada 3 pemenang yang akan menerima seutas bracelet exclusively hand made from PULSERA MY.

Ikuti syarat syarat yang mudah dibawah:

1. Save gambar banner dan link kan ke entry ini.
2. Mesti letak tajuk entry "Giveaway by Pulsera MY"
3. Copy link entry anda dan paste kan di ruangan komen blog ini.
4. Post gambar banner di IG personal anda dan tag @pulsera.my dan 3 orang rakan anda. Pastikan IG anda Public ya (Hanya sekali post sahaja, tak perlu banyak banyak) *YANG TAKDE IG TAKPE, BOLEH SKIP THIS SYARAT*

Eh, mudahnyaaaa. Tak banyak syarat. 4 syarat je :D Hadiah yang bakal pemenang dapat adalah seperti gambar dibawah.



View also this video I just uploaded it on YouTube :)




Inilah antara koleksi warna warna baru PULSERA bracelet. Bracelet ni adalah exclusively hand made dan custome made yang bernilai antara RM10 hingga RM15 setiap satunya. Diperbuat daripada Glass Faux Pearls Beads (pastel green, purple and off white beads), Rondelle with Czech Rhinestones (manik shining kecil), cat's eye glass beads (yellow), butterfly charms, clamshell charms, toggle clasp dan beading wires.

Untuk pengetahuan semua, beading wire PULSERA MY ni adalah daripada jenis wire yang tidak berkarat. Toggle clasp pun tak berkarat. Bila guna wire, bracelet tak akan mudah putus, kan? Hmm begitu berbaloinya kalau dapat menang bracelet ni. Dah la cantik!


Bukan tu sahaja, pemenang boleh request design macam mana dia nak, warna apa, nak letak charms or taknak. Nama pun custome made kan? Untung la siapa yang menang nanti tu. Heeeee. So apa tunggu lagi? Tarikh tutup 16 Januari 2017 tau! Jom ajak kawan join ramai ramai!


Till then,

Good luck!

SENARAI PESERTA:


Senarai peserta akan di update dari semasa ke semasa. Nanti cek tau ada tak nama korang kat senarai ni. Pastikan korang tinggalkan link entry kat komen dibawah :)







23. http://akuhanyagadiskampung.blogspot.my/2016/12/giveaway-by-pulsera-my.html

24. http://thezafirahnazri.blogspot.my/2016/12/giveaway-by-pulsera-my.html

25. http://darihatimissmulan.blogspot.my/2016/12/giveaway-by-pulsera-my.html

26. http://imthetroublemaker.blogspot.my/2016/12/giveaway-by-pulsera-my.html

27. http://www.sallysamsaiman.com/2016/12/giveaway-by-pulsera-my.html

28. http://mummysupplementshop.blogspot.my/2016/12/giveaway-by-pulsera-my.html

29. http://missatikahrashid.blogspot.my/2016/12/giveaway-by-pulsera-my.html

30. http://itsmelyya.blogspot.my/2016/12/giveaway-by-pulsera-my.html

31. http://hootiecyum.blogspot.my/2017/01/giveaway-by-pulsera-my.html

32. http://kotakconteng.blogspot.my/2017/01/giveaway-by-pulsera-my.html



32 comments:

Hazrina Halim said...

join sini


http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2016/12/giveaway-by-pulsera-my.html

nor nazliana said...

ana join
http://adna2029.blogspot.my/2016/12/giveaway-by-pulsera-my.html

ILA shafila said...

Cik Ila join

http://cikilamenari.blogspot.my/2016/12/giveaway-by-pulsera-my.html

Belogs JM said...

JOIN

https://belogsjm.blogspot.my/2016/12/giveaway-by-pulsera-my-16januari2017.html

Nurul Syahada said...

Akakkkk, Adda join tauuu. Btw, takdak ig. huuuu sedih. Apapun, adda support akak. Tengkiuwww jemput ;D

http://in-finitedream.blogspot.my/2016/12/giveaway-by-pulsera-my.html

Shahida Dzulkafli said...

sHA JOINT
https://kasihkuamani.blogspot.my/2016/12/giveaway-by-pulsera-my.html

Sheila Adziz said...

akak join :)
http://www.sheilainspire.com/2016/12/giveaway-by-pulsera-my.html

Shahida Halim said...

Join sini :)

http://chanchueshahida.blogspot.my/2016/12/giveaway-by-pulsera-my.html

Farrah Nadia said...

farrah join :)

http://frrhnd.blogspot.my/2016/12/giveaway-by-pulsera-my.html

Lea Azleeya said...

Join..

http://www.leaazleeya.com/2016/12/giveaway-by-pulsera-my.html

Julie Nida said...

join!!!

http://presntisgift.blogspot.my/2016/12/giveaway-by-pulsera-my.html

nur sabrina said...

Sab join ^_^ Followers #195

http://bluechoralpearl.blogspot.my/2016/12/giveaway-by-pulsera-my.html

julia jamaludin said...

join ye :)

http://www.kasihjuju.com/2016/12/giveaway-by-pulsera-my.html

Unni Anje said...

LAPOR DIRI

https://unnianje.blogspot.my/2016/12/giveaway-by-pulsera-my.html

Noor Najwa said...

http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/12/giveaway-by-pulsera-my.html

Mrs Fuzy šŵëĕt.šöʊř.Նĕγʀǟ said...

join jugak ;D salam perkenalan
http://sweetsourleyra.blogspot.my/2016/12/giveaway-by-pulsera-my.html

Fatin said...

Saya join.

http://fatinun.blogspot.my/2016/12/giveaway-by-pulsera-my.html

Intan Saffyna said...

done, saya join ye :)

https://intansaffyna.blogspot.my/2016/12/giveaway-by-pulsera-my.html

Nurul Hayati said...

http://hayatirosdi.blogspot.my/2016/12/giveaway-by-pulsera-my.html

Amira said...

Saya join :D

http://miraleecious.blogspot.com/2016/12/giveaway-by-pulsera-my.html

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Saya join...

http://jombercontest.blogspot.my/2016/12/giveaway-by-pulsera-my.html

sofea said...

saya join :)

http://sunflowergvawy.blogspot.my/2016/12/giveaway-by-pulsera-my.html

Farhain Azmi said...

Assalam saya dh join dan jd follower yg ke 205 :)

http://akuhanyagadiskampung.blogspot.my/2016/12/giveaway-by-pulsera-my.html

Zafirah Nazri said...

http://thezafirahnazri.blogspot.my/2016/12/giveaway-by-pulsera-my.html

Miss Mulan said...

join..

http://darihatimissmulan.blogspot.my/2016/12/giveaway-by-pulsera-my.html

Fatini said...

join .

http://imthetroublemaker.blogspot.my/2016/12/giveaway-by-pulsera-my.html

Sally Samsaiman said...

http://www.sallysamsaiman.com/2016/12/giveaway-by-pulsera-my.html

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

salam..join

http://mummysupplementshop.blogspot.my/2016/12/giveaway-by-pulsera-my.html

Nurul Atikah said...

http://missatikahrashid.blogspot.my/2016/12/giveaway-by-pulsera-my.html
sy join ye :)

Cik Haziqahh said...

joinn

http://itsmelyya.blogspot.my/2016/12/giveaway-by-pulsera-my.html

Amani◕‿◕ said...

Saya join jugak tauuu.. hihi :D
http://hootiecyum.blogspot.my/2017/01/giveaway-by-pulsera-my.html

Husna Rahman said...

joined

http://kotakconteng.blogspot.my/2017/01/giveaway-by-pulsera-my.html

Followers